Cieľom združenia je rozvoj kolektívnych a individuálnych aktivít, rozvíjať tvorivé schopnosti detí a mládeže vo voľnom čase s plným využitím najnovších poznatkov vedy a techniky. Asociácia napĺňa ciele neformálneho vzdelávania detí a mládeže v oblasti vedy a techniky.

20. VÝROČIE NÁŠHO KLUBU LEGMAN 819
od 14.novembra 1997 sme členmi AMAVETU

pátek 28. prosince 2018

Bola raz jedna krajina 26.10.2018

Cieľ podujatia:
     Bola raz jedna krajina a v nej žil hlúpy Kubo, škaredá čarodejnica, milá princezná, spravodlivý kráľ, nebezpečný drak a iné tvory. Tá krajina sa 26.októbra 2018 presťahuje do našej školy, aby našim najmenším deťom pripomenula, aký je krásny svet rozprávok. Krásny a tajomný. Tajomný ako cesta, po ktorej sa deti dostali po splnení nenáročných úloh na tancovačku s rozprávkovými kamarátmi.
Program podujatia:
     Krásny svet rozprávok. Krásny a tajomný. Tajomný ako cesta, po ktorej sa deti dostanú po splnení nenáročných úloh na tancovačku s rozprávkovými kamarátmi. Tancovanie, tvorenie a súťaženie. Taký bude večer s rozprávkami Pavla Dobšinského. Veselý, zábavný, čarodejný, strašidelný i poučný. Taký, aké sú všetky rozprávky. 


"Tento projekt bol podporený z dotácie Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR „Programy pre mládež 2014 – 2020“, ktorú administruje IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže."



Žádné komentáře:

Okomentovat